00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

PRISMA работна јакна со рефлектирачи елементи


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:PRISMA работна јакна со рефлектирачи елементи
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Стенсо-мак

  • Company introduction:СТЕНСО МАК е компанија која врши увоз и трговија со лична заштитна и работна облека. Компанијата СТЕНСО - МАК се занимава со продажба на: • Работна и заштитна облека за сите професии • Работни и заштитни обувки за сите професии • Заштитна опрема за глава, очи, уши • Заштитна опрема за раце • Облека, обувки и заштитна опрема за спортски и активности во природа СТЕНСО МАК располага со широка палета производи. Во секој момент имаме повеќе од 4 илјади производи, при што, покрај за типичните индустрии, како што се градежништво, производство на храна, кондиторска индустрија, земјоделство и други индустриски капацитети, имаме и производи за хотелиерство, гастрономија, угостителство, здравство... и за други услужни дејности. Покрај работна и професионална облека, нудиме и голема палета на производи за слободно време и рекреација. Повелете, разгледајте ја нашата понуда на спортска облека и чевли, по конкурентни цени.. Производи од реномирани брендови, ПОКАЖАНИ И ДОКАЖАНИ НА ПАЗАРОТ во регионот, од кои го издвојуваме брендот СТЕНСО. Брендови за кои го гарантираме квалитетот и кои постојат повеќе од 15 години на балканскиот пазар. СТЕНСО МАК започна со работа во септември 2016 година и веќе во првата година забележи значајни успеси. Компанијата располага со специјализиран продажен салон и магацински простор, во кои коминтентите може на лице место да се запознаат со нашата програма и да ги изберат производите што им се потребни. Со овој начин на работа ја гарантираме и брзината на испораките, бидејќи можеме да понудиме производи кои веќе ги имаме во нашиот магацин. Безбедност без компромис!
  • Contact Person Name:Никола
  • Address:бул.Србија 13-а
  • Post Code:1000
  • Cell Phone #:/
  • Telephone #:02 2775959  022775959

  shopping assistance