00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Зимска јакна

Зимска јакна

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Argali -Водонепропустлива зимска јакна со современ дизајн,со капуљача со трака за затегнување која може да се извади,до патент под пазувите за подобра вентилација,големина S-XXXL
 • Availability:Contact
 • Seller:Famafleks
 • Minimum Order Quantity:Едно парче
 • company profile

  Famafleks

  • Company introduction:Фамафлекс Дооел од Скопје е компанија ,која се занимава со производсто и трговија на сите видови Лични Заштитни Средства ,работни облеки,униформи и сл. Во својата програма нудиме Работни чевли , кациги, ракавици , појаси, наочари,Јакни ,елеци,чизми и многу други производи. Застапуваме производи од голем број на Европски производители.
  • Contact Person Name:Фамафлекс
  • Address:Иван Козаров Бр.24 локал 64 и 65
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 2772132
  • Fax #:02 2700383
  • Year registered:2005
  • Total employees:4
  • Geo Location:Show  022772132

  shopping assistance