00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Metal cabinets for fire protection


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сигурносна влезна врата која може да биде изработена од челик, медијапа, иверка или алуминиум
 • Warranty:5 years
 • company profile

  Sef Company (Sef kompani)

  • Company introduction:Нашите врати се изработени по највисоки стандарди, користејќи најквалитетни материјали (челик, медијапан, иверица и алуминиум). За истите нудиме 5 годишна гаранција. Сигурносните врати нудат врвно ниво на безбедност од обивање и разни видови на незгоди. Противпожарните врати заштитуваат од пожар и до 120 минути. Без разлика дали станува збор за деловен простор, или пак за Вашата фамилијарна викендица, сигурносните врати на Сеф Компани совршено одговараат.
  • Contact Person Name:Nikola
  • Address:ул.520 бр.7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075331099
  • Telephone #:023239139
  • Fax #:023124192
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal cabinets

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal cabinets

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal cabinets

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal cabinets

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal cabinets

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal cabinets
  023239139

  shopping assistance