00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ГПС уред за следење лица

20%save

ГПС уред за следење лица

Цената е со вклучен ДДВ
6.200 MKD 4.960 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ГПС уред за следење лица

  ГПС опрема за следење на единици без надворешно електрично напојување. Се користи за следење на лица, сефови, контејнери, торби, куфери, пратки, итн. Уредот има внатрешна батерија од 1300 mAh И овозможува континуирана работа од 190 часа.

  - Рисивер: u-blox All-in-One GNSS receiver
  - Димензии: 68.5 ×38.5 × 23.5mm
  - Тежина: 60гр
  - Батерија: 1300 mAh
  - Работна температура: -20℃ ~ +55℃
  - Меморија: До 10,000 пораки
  - Протоколи за пренос: TCP, UDP, SMS
  - СОС паник тастер: Вграден
  - ГПС антена: Вградена
  - Сензор за вибрации: Вграден

  Уредот може да се поврзе со ЕБК екстерната кутија со што периодот на континуирана работа со едно полнење ќе изнесува до 6 месеци.

  Вклучена гаранција од 12 месеци и користење на Геооко платформата за следење.

  Геооко Дооел е компанија која се занимава со ГПС решенија за следење на возила повеќе од 15 година и е лидер на пазарот во Македонија со повеќе од 75 илјади возила кои се следат на нашата платформа секојдневно.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:EU
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Геооко

  • Company introduction:Геооко Дооел е компанија основана во 2013 година со примарна цел да обезбеди ГПС решенија за подобро работење на компаниите од сите индустрии. Моментално преку 75 илјади возила дневно се следат преку нашата платформа во повеќе од 17 држави во светот. Нашата компанија ги нуди следниве услуги: - ГПС опрема за следење возила - Следење во роаминг - Контрола на гориво - Блокада на мотор - Ограничувач на брзина - Евиденција на возачи - Мониторинг на возачи - Следење на лица - Мобилни апликации - СОС тастери - Сензори за температура Застапници сме на производителите Teltonika, Ruptela, Queclink и ConCox, а софвтерската платформа подржува повеќе од 750 различни модели на ГПС уреди. Нудиме опција за купување на опремата за следење, користење на постоечка опрема или давање на опрема под наем.
  • Contact Person Name:Огнен Георгиевски
  • Address:Ул. Генерал Михајло Апостолски бр. 6 (Каирска)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+389 (71) 229-024
  • Telephone #:+389 (2) 3061-625
  • Fax #:+389 (2) 3061-625
  • Year registered:2009
  • Total employees:10
  • Geo Location:Show  023061625

  shopping assistance