00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

GPS alarm for motorcycle

GPS alarm for motorcycle

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Заштитете го својот моторцикл, скутер, Веспа или АТВ!

  Фунцкионалности на системот:
  • Заштита од кражба со далечинска електронска блокада
  • Заштита од неовластено користење со географско заклучување
  • Заштита од придвижување без запален мотор
  • Аларми за надминати брзини на движење
  • Далечинско активирање на сирена, блокада и географско заклучување
  • Реконструкција на траекторија на движење
  • Детални извештаи и анализи
  • Алармните дојави пристигаат преку емаил
  • Корисничка апликација за смарт телефон.

  Уредот е отпорен на вода и прашина истиот е со IPX6 стандардот, а при самата монтажа е скриен!!!

  Чувар за вашиот моторцикл!

  Пакет услуга и уред:
  • 16.000,00 ден. во промоција за 13.590,00 ден. (со вклучена претпалата за првите 12
  месеци)
  • Комплетна претплата за наредните 12 месеци е 3.900,00 ден. (доколку се плати
  веднаш) или 5.900,00 ден. за плаќање по истек на првите 12 месеци.
  • Цените се со вкалкулиран ДДВ и СИМ картичка која покрива функционалност на
  системот 12 месеци во првата година и соодветно со доплата во втората година.
  • Можност за доплата од 340,00 ден. месечно да функционира и во роаминг (се
  активира по потреба, месечно).
  Гаранција: 2 години.
 • Availability:Contact
 • Seller:Geonet GPS
 • Warranty:2 years
 • company profile

  Geonet GPS

  • Company introduction:Напредно GPS решение за флоти. УПРАВУВАЈТЕ СО ВАШИТЕ ВОЗИЛА. НАМАЛЕТЕ ГИ ТРОШОЦИТЕ ЗА ВАШАТА ФЛОТА И БИДЕТЕ ЕФИКАСНИ.
  • Contact Person Name:Игор Стоилков
  • Address:Пиринска 23
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023290020
  • Fax #:02 3290021
  • Geo Location:Show  023290020

  shopping assistance