00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Роломонт

  • Company introduction:Роломонт е локален лидер на пазарот за ПВЦ и алуминиумски производи, кои се изработуваат по мерка за вашата куќа стан или зграда. Нашата понуда опфаќа најповолен избор на ПВЦ прозори, врати и нивно поставување. Нудиме широка палета на решенија за врати и прозори. Доколку сакате да ги намалите вашите сметки за електрична енергија и да и помогнете на вашата животна околина нема потреба да барате понатаму. Дизајнирани за оваа цел нашата палета на прозори и врати ги комбинира потребите за енергетската ефикасност, елегантен дизајн, безбедност и поволни цени. Прецизно произведените производи кои ги нудиме овозможуваат комплетни решенија за многу домашни и индустриски сектори. Палетата на производи се состои од материјали и готови производи од познати и квалитетни брендови. Нашите производи: • Можат да бидат доставени во широка палета на дизајн • Го задржуваат стандардот за енергеска ефикасност за вашиот дом • Безбедни се и не го нарушуваат човечкиот комодитет • Имаат гаранција • Достапни се во сите бои и големини Замена на прозори, врати, стакларници и кровови, многу често вклучува и градежни поправки во вашиот дом! Ние ја нудиме и таа услуга. Дополнителни услуги кои ги вршиме покрај испораката на нашите производи е нивно поставување и подготвување на деловите од куќата или зградата каде што тие треба да бидат поставени, дел од услугите кои ги вршиме се следните: • Градежни изведби • Дрвенарија • Електрична инсталација • Гипс и молерофарбарски услуги Мисија и Визија • Овозможиме висококвалитени производи и услуги во Република Македонија. • Да имаме одлична соработка со нашите клиенти, партнери и соработници. • Да бидеме компанија за пример на пазарот во однос на заштитна на животната околина.
  • Contact Person Name:Роломонт
  • Address:ул.30, бр.31, Радишани
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 683089
  • Telephone #:072 400252

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products1
Member since15 Mar, 2018
Last activity12:03:43 , 02 Oct, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance