00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Ројал Стар Травел

  • Company introduction:Royal Star Travel е туроператор формиран како дел од Royal Star Group кој ги нуди сите видови квалитетни туристички услуги: одмор, еко и етно-културни патувања низ Македонија и светот. Royal Star Travel Ви нуди хотелски резервации, авио билети, трансфер до аеродромите во Македонија и регионот, изнајмува автомобили и автобуси, организира конференции, семинари, конгреси, симпозиуми.. Нашиот тим Ви помага да го испланирате Вашиот одмор почнувајќи од викенд-патување до обиколка на светот. Ве очекуваме да ја посетите нашата агенција која е лоцирана во центарот на Скопје
  • Contact Person Name:Ројал Стар Травел
  • Address:Св.Кирил и Методиј 42/1 (М.Х.Јасмин)
  • Post Code:1114
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3239132
  • Telephone #:02 3239136
  • Fax #:02 3239133

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products1
Member since17 Jul, 2019
Last activity11:34:23 , 25 Jul, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance