00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Професионал Н.Б.И.

  • Company introduction:Професионал Н.Б.И. е компанија која врши перење на секаков вид теписи. Процесот на перење се врши водено, значи секој тепих откако ќе биде истресен се почнува нивното перење воедно, ние користиме еколошки препарати - шампони кои што се проверени дека нема да им наштетат на вашето здравје, исто така и нема да ги оштетат вашите теписи бидејќи се направени од еколошки препарати. Теписите откако ќе бидат машински испрани се ставаат во машинa којa што ја цеди 80% oд водата од самите теписи за потоа да бидат ставени во Комори-Сушари за да бидат 100% суви. Tепихот откако ќе се исуши се применува механичко четкање на тепихот со што целосно ќе се отстранат сите влакна и понатаму се ажурираат. Ова услуга е особено важна за сите сопственици на домашни миленчиња. Бидејќи тоа е единствениот начин на целосното отсранување на влакната од површината и длабинското отстранување и дава удобно користење на вашиот тепих. ПРОФЕСИОНАЛ Н.Б.И располага и ви нуди хемиско суво чистење на вашите персиски и рачно изработени теписи. Понекогаш е неопходно рачното перење на персиските теписи поради што има можност од прелевање на бојите потребен е почуствителен пристап. ПРОФЕСИОНАЛ Н.Б.И исто така располага и со специјализирани машини за внатрешно чистење на теписи за хотели, хостели, ресторани, канцеларии, градинки, станови, домови. ПРОФЕСИОНАЛ Н.Б.И ги користи шампоните од ERA111 кои што им даваат светлост, мекост, ревитализација (ВОЛУМЕН) и се антибактериски и воедно се направени од природни состави за да вие и вашите најблиски да бидете спокојни. Вашите теписи се наша одговорност. Дозволете да се погрижиме за нив!
  • Contact Person Name:Професионал Н.Б.И.
  • Address:Козле 6-4-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 426118
  • Telephone #:02 3082558

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products1
Member since24 Apr, 2018
Last activity00:15:03 , 26 Apr, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance