00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Canvas Wallart and Wall Tattoo

20%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• Canvas Wallart - 900 денари + 18% ДДВ - 20% попуст.
  • Wall Tattoo - 600 денари + 18% ДДВ - 20% попуст.
  • Високо квалитетен печат н изработка на рамки
  • Цените се однесуваат на метар квадратен.
 • Availability:Contact
 • Seller:Pan
 • company profile

  Pan

  • Company introduction:ПАН е компанија со широка палета на услуги и производи, од печатење, сервис, продажба, дизајн и продукција. Со нашето долгогодишно искуство можете да бидете сигурни дека работата ќе ја завршиме брзо и ефикасно!
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:Предраг Јанчевски 21
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:075 432011
  • Telephone #:044 352222
  • Geo Location:Show
  20%save
  Retail Price - VAT Included:1.062 MKD 850 MKD

  Canvas Wallart
  044352222

  shopping assistance