00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Catering dishes Duni Amuse-bouche ®


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• Perfect catering concept; • Superior transparency • Material: PS: max + 100 ° C; PET max + 70 ° C
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:Sweden
 • company profile

  Inter Kasto

  • Company introduction:Друштвото за производство, промет и услуги Интер Касто дооел експорт - импорт е основано на 04/04/1994 год со деловно седиште на ул. Митр.Теодосиј Гологанов 28-Скопје. Во 1996 год. станува деловен партнер на Шведската групација ДУНИ и оттогаш го етаблира овој бренд позиционирајќи се на македонскиот пазар во доменот на визијата и мотото меѓу потрошувачите да биде препознатлив во услови на високи стандарди за квалитет, иновативен дизајн и креативни концепти кои го облагородуваат стилот на живеење. Дуни е водечка глобална компанија - провајдер на атрактивни и практични услуги и производи за поставување на маса и амбалажа за пакување и сервирање на храна за секаков вид на формални или секојдневни пригоди каде се конзумираат храна и пијалоци. Производите на Дуни се продаваат во повеќе од 40 земји, а доминантна позиција има во Централна и Западна Европа.
  • Contact Person Name:Inter Kasto
  • Address:М.Т.Гологанов 28
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023121278; 022462150
  • Geo Location:Show  023121278022462150

  shopping assistance