00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Кутии

Кутии

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Производството на кутиите се врши на врвно ниво со високо квалитетни материјали како што се Polypropylene (PP) и Polystyrene (PS) (1)
 • Availability:Contact
 • Seller:Елема
 • company profile

  Елема

  • Company introduction:ЕЛЕМА, вашиот сигурен и лојален партнер, е основана во 1991година.Со повеќе од 27 години искуство, не само што гарантираме висок квалитет, туку и иновативен пристап за да им ги дадеме на нашите клиенти само најдобрите и креативни решенија и искуства кога станува збор за обликување(калапи за машина) со вбризгување и дување, како и производство на предмети од пластични маси, со цел да се задоволат потребите и барања на нашите ценети клиенти. Ова искуство вклучува посветена поддршка што кулминира со успешна испорака на производи на глобално ниво. Нашите основни софтвер, механички и човечки технологии осигуруваат идна профитабилност и раст. Нашата посветеност кон нашите клиенти, заедница и вработени е отелотворена во нашата изјава за вредност и политика за квалитет. Разновидност на производи Нашиот фокус на корпоративната, индустриската и потрошувачката база значи дека ние правиме производи кои ќе ви одговараат, на било кој обем. Без разлика дали сте корпоративен клиент, или во индустрии како што се градежна, козметика, автомобили, дигитални, нашите услуги се прилагодени според вашите потреби. Нашиот фокус на корпоративната, индустриската и потрошувачката база значи дека ние правиме производи кои ќе ви одговараат, на било кој обем. Без разлика дали сте корпоративен клиент, или во индустрии како што се градежна, козметика, автомобили, дигитални, нашите услуги се прилагодени според вашите потреби. Услуги на клиентите Ние не ги забораваме нашите клиенти дури и откако производите ќе се продадат. Ние обезбедуваме ефикасни услуги за грижа за корисниците и нашиот персонал е секогаш подготвен да помогне пред, за време или дури по продажбата. За нас, ние не сме само снабдувачи на купувачите. Ние се обврзуваме активно да реагираме на потребите и очекувањата на нашите клиенти. Со оваа гаранција за задоволството на клиентите имаме транспарентен систем за комуникација и пријателски, тим што зборува англиски, кој е посветен на сортирање на било какви проблеми на клиентите, во која било фаза за време на вашата инт
  • Contact Person Name:Елема
  • Address:ул.51 бр.132 Стопански двор
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 225549
  • Telephone #:070 393156
  • Fax #:02 3080498
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Кутија 10мл

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Кутија 50мл

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Кутија 300мл

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Шише за пудра
  070393156

  shopping assistance