00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Canon imageRUNNER ADVANCE 400i

Canon imageRUNNER ADVANCE 400i

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:-Ефикасно црно-бело печатење на A4 формат со брзина до 40 стр./мин.
  -Дизајн кој ќе ви заштеди простор.
  Прилагодлив SVGA екран на допир во боја од 17,8 cm со можност за закосување.
  -Капацитет до 2.300 листови.
  -Моќно снимање, контрола на трошоци и интеграција.
  -Напредни опции за безбедност.
  -Врвна класа на енергетска ефикасност.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Genel
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:1 year
 • company profile

  Genel

  • Company introduction:Генел е основан во јуни 1993. Главната инвестиција во сите години од постоењето се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми. Тоа ја доведе компанијата до ниво на водечки и препознатлив дистирбутер за фото и видео , канцeлариски и домашни уреди и опрема во Македонија во 2003. Генел е креатор на иновативни решенија со што им нуди поедноставен пристап за реализација на потребите на купувачите со деловен модел кој се заснова и на продажба на нашите производи и услуги преку продажни партнери овозможувајќи им на македонските потрошувачи да го прифатат веќе лесно препознатливиот асортиман на Canon како репер за квалитетот и успешноста во своето работење, како и овластена сервисна услуга. Како резултат на долгогодишна успешна работа на менаџерскиот тим , денес на пазарот достапни се врвните производи од областа на дигиталната технологија на брендот Canon. 19-тата година од постоењето на нашата компанија, на територијата на Република Македонија Ви дава сигурност и квалитет при Вашиот избор. На 24.04.2010 година потврда за квалитетот во работењето се постигна со добивање на сертификат ISO 9001:2008, меѓународен стандард за квалитет на работењето и внатрешната поставеност и функционалност на организацијата. Генел е активен член на Сојузот на Стопански комори на Република Македонија( ИКТ комора), Британската бизнис групација, Хрватски деловен клуб во РМ.
  • Contact Person Name:Genel
  • Address:Народен Фронт 19 лок 30
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3214688; 02 3214677
  • Fax #:02 3214911
  • Geo Location:Show  023214688023214677

  shopping assistance