00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Компјутерска хартија


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Компјутерска хартија во сите димензии: 234х12 1+1/1+2/1+3/1+4 и вон стандардни.
  Можност за печатење на ваше лого.
 • Category:Office Paper
 • company profile

  Mit-kom ofis

  • Company introduction:Мит-ком Офис е компанија за трговија на големо со канцелариски материјали, селотејп, царински обрасци, печатарски услуги и сл. Исто така и трговија на мало со храна и пијалоци.
  • Contact Person Name:Виолета Велковска
  • Address:бул. Борис Трајковски 7 бр.56
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 70 266 572
  • Telephone #:00 389 (0)2 3110 240
  • Fax #:00 389 (0)2 3126 955
  • Geo Location:Show  023110240

  shopping assistance