00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ТРАКИ СО МАЛИ ДИМЕНЗИИ 15Х33
 • Availability:In Stock
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Mit-kom ofis

  • Company introduction:Мит-ком Офис е компанија за трговија на големо со канцелариски материјали, селотејп, царински обрасци, печатарски услуги и сл. Исто така и трговија на мало со храна и пијалоци.
  • Contact Person Name:Виолета Велковска
  • Address:бул. Борис Трајковски 7 бр.56
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 70 266 572
  • Telephone #:00 389 (0)2 3110 240
  • Fax #:00 389 (0)2 3126 955
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:200 MKD

  Држач за селотејп

  Retail Price - VAT Included:15 MKD

  Селотејп

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Селотејп траки

  Retail Price - VAT Included:175 MKD

  Биро Сет
  023110240

  shopping assistance