00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ЗВУЧНА СЛИКОВНИЦА - СРЕКНА НОВА ГОДИНА


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ЗВУЧНА СЛИКОВНИЦА - СРЕКНА НОВА ГОДИНА

  Празничната новогодишна магија е интересна и возбудлива за децата. Тие најмногу за Нова година се радуваат на подароците. Е и оваа сликовница за некое дете може да биде извонреден празничен подарок. Новогодишните мотиви и најомилениот лик на Дедо Мраз е дополнет и со новогодишни звуци. Таблетчето се притиска и нуди неколку новогодишни песнички. Уживајте во магијата празнична.
 • Category:Books
 • company profile

  Prosvetno delo

  • Contact Person Name:Ана Иванова
  • Address:Димитрија Чуповски 15
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023117255
  • Fax #:023220373
  • Geo Location:Show  023117255

  shopping assistance