00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

MZT Iri zastita

  • Company introduction:МЗТ ИРИ ЗАШТИТА ДООЕЛ Скопје е компанија специјализирана за дистрибуција, производство и продажба на средства за лична заштита и безбедност на работното место. Основана е во 2007 година и до денес има реализирано голем број на успешни проекти за заштита во Македонија како и во земјите од регионот. Нашата дејност ја базираме на сигурни и проверени производи од реномирани фирми со долгогодишно искуство во областа на безбедност и заштита на работното место.
  • Contact Person Name:Димитар
  • Address:Алберт Ајнштајн 6
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 414 413
  • Telephone #:026134224
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products57
Member since23 Sep, 2015
Last activity10:05:40 , 17 Jun, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance