00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Камена минерална волна - Изолациска плоча Кнауф КРП


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Опис:
  Подрачја на употреба:
  Мека, самоносечка изолациона плоча од камена волна, со специјална ширина 625 мм
  Коефициент на топлинска спроводливост: 0.038 W/mK
  Незапаливост: незапалив материјал, класа на незапаливост А1
  * KR SG (G-гипс) е производ KR S, кој е димензионално прилагоден на растерот на подконструкции на преградни монтажни ѕидови
  Топлотна, звучна и противпожарна заштита:
  - преградни монтажни ѕидови
 • company profile

  Alfa import

  • Company introduction:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Contact Person Name:Katerina
  • Address:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38975435075
  • Telephone #:023064404
  • Fax #:023064404
  • Geo Location:Show  023064404

  shopping assistance