00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Методика

  • Company introduction:Компанијата МЕТОДИКА се занимава со продажба на широка палета иновативни производи, од кои поголемиот дел се во сегментот бои и лакови • Водоотпорни премази, боја за спречување на појава на мувла, термо премаз за ѕидови, гумиран заштитен премаз, трајна елестична маса за хидроизолација, боја за купатила, боја за гаражни подови, фломастер за фуги, спреј против лизгање, самолеплива силиконска лента… • Производи кои помагаат против влага и мувла • Smart Wall Paint Set, пишувај – бриши боја • Rust-Oleum боја која секоја површина може да ја претвори во училишна таблa • SWP пишувај – бриши фолија • DRYLOK – Водонепропустен премаз, универзална хидроизолациона боја • WASSERDICHT – Трајна еластична маса за хидроизолација • LEAK SEAL СПРЕЈ – Гумиран заштитен премаз • PRIMA WHITE – Боја која спречува појава на мувла • STOPKONDENZ – Термопремаз за ѕидови • LEAK SEAL ЛЕНТА – самолеплива силимконска лента • BULLS EYE 123 ПОДЛОГА • БОЈА ЗА КУПАТИЛА – Боја за освежување кади и плочки • СПРЕЈ ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ – Антилизгачка боја во спреј • АБСОРБЕР НА ВЛАГА – За поздрав живот, без прекумерна влага и кондензација • ФЛОМАСТЕР ЗА ФУГИ • EPOXYShield – Боја за подови во гаражи Производите кои до сега ги среќававме само во списанието ТОН, од сега се достапни и на нашиот пазар.
  • Contact Person Name:Методика
  • Address:Ул.52 бр.103
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078 257646
  • Telephone #:.

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products11
Member since21 Feb, 2018
Last activity15:04:44 , 14 Apr, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance