00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Метар

  • Company introduction:МЕТАР дооел Скопје е трговско друштво кое има за цел да нуди на македонскиот пазар квалитетни, економични и корисни производи. МЕТАР е овластен увозник и дистрибутер за Република Македонија на чешкиот економичен и ефикасен прочистувач на воздух Ionic CARE Triton X6. Ionic CARE е чешки број 1 прочистувач на воздух кој повеќе од 12 години успешно се произведува од страна на чешката компанија „Хогнер“, а се користи не само во домовите, туку и во градинки, школи, амбуланти, теретани и канцеларии ширум Р.Чешка, Р.Полска, Р.Словачка и пошироко. Тој четири години по ред (2015-2018 година) е прогласуван за производ на годината во Р.Чешка од страна на независниот водич за потрошувачи Heureka.cz во делот на прочистувачи на воздух. Ionic CARE е единствен на нашиот пазар и има неколку клучни предности: тој е ефикасен прочистувач на воздух комбиниран со јонизатор, со нула трошоци за филтер бидејќи поседува траен филтер што се мие/брише, еколошки производ бидејќи нема отпаден филтер, работи со минимални оперативни трошоци (на 12 вати струја) па троши само 2 мкд струја на ден, лесно се ракува, одржува и чисти, има 2 години гаранција, комплетно е бесшумен и покрива 75м2 простор.
  • Contact Person Name:Љубица
  • Address:Гемиџиска 117
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078 423798
  • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
5.0 of 5.0 (2 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products2
Member since18 Sep, 2019
Last activity00:15:02 , 19 Sep, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance