00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Merian As

 • Company introduction:Мериан Ас е единствена компанија во Македонија која со своето сопствено производство и две децении постоење фи опремува основните, средните училишта, факултетите, градинките, канцелариите со комплетна опрема и мебел. Клупи, столици, табли, катедри, наставнички столици, конференциски столици, конференциски маси, витрини, ормари, закачалки, бироа, компјутерски маси, клупи за по ходници, клупи за во парк се само дел од нашиот асортиман. Претставништвото на компанијата се наоѓа во Т.Ц. Лептокарија, Карпош 3 а производствените погони се наоѓаат во с. Волково - Скопје Работиме и по наши стандарди, но и по ваши димензии, се разбира со наша стручна помош. Материјали и боја по избор - медијапан, иверица, масовно дрво
 • Contact Person Name:Merian AS
 • Address:ул. Никола Русински 3Б ТЦ. Лептокарија
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:+389 70 274421 , +389 70 237795,
 • Telephone #:+38923064552
 • Fax #:+38923064552
 • Year registered:1992
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products37
Member since10 Oct, 2012
Last activity13:49:00 , 21 Avg, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance