00

Login to your profile




New user? | Forgot password?

 • Language

Termo valve

Termo valve

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Size: 3 / 4 "
 • Category:Valves
 • Availability:Contact
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Irreversible Valve 3/4

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Ball Valve 3/4'' ŽŽ

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Bowl Valve 3/4" butterfly

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Radiator valve ICMA

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Bowl Valve 3/4" ZZ (Itap)

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Bowl Valve 3/4" ZZ butterfly (Itap)




  022036322

  shopping assistance