00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Safety ball solenoid valve SKV-1 and 2


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сигурносниот кугласт магнетен вентил SKV-1 и 2 е наменет за затворање-отворање на доток на вода, пред мерачот за потрошувачка на вода (водомер). Примената на SKV-1 и 2 овозможува лесно и брзо затворање на дотокот на вода во инсталацијата со обичен одвиввач. Од друга страна благодарејќи на специјалната конструкција во главата на вентилот со затворање на истиот се оневозможува одново отварање без употреба на специјален клуч. Сигурносиот вентил се употребува во 3 големини 1/2", 3/4", 1 (DN15, DN20 и DN25).
 • Category:Valves
 • Availability:Contact
 • company profile

  Insa Waterengineering

  • Contact Person Name:Ѓоко
  • Address:Васил Иљовски 85
  • Post Code:1400
  • City:Veles , Macedonia
  • Telephone #:043223410
  • Geo Location:Show  043223410

  shopping assistance