00

Login to your profile




New user? | Forgot password?

 • Language

ROOM REGULATOR TEMPERATURE


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:HER new room controller serves to regulate the room temperature in surface heating systems - and much more than that! For its design has won an award, simple installation, ease of use and many other light functions. It has three variants: HER X (Nea H) for heating, NEA HT (Nea HT) heating time involvement, NEA HCT (Nea HCT) for heating and cooling time involvement. INDOOR regulator NEA has two variants with a power supply of 24 volts and 230 volts.
 • Availability:Contact
 • Seller:Rehau
 • company profile

  Rehau

  • Company introduction:Бизнис-полето ГРАДБАво РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот
  • Contact Person Name:Рехау
  • Address:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022402670
  • Geo Location:Show



  022402670

  shopping assistance