00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Механички заптивки


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:МЕХАНИЧКИ ЗАПТИВАЧИ (ЗАПТИВКИ, СЕМЕРИНЗИ СО ПРУЖИНА) ЗА ПУМПИ ЗА ВОДА
 • Category:Pumps
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:EU
 • Warranty:1 month
 • company profile

  Inotek alati

  • Company introduction:ИНОТЕК АЛАТИ е компанија чие искуство е стекнато преку 10 годишно работење во областа на машинското одржување и машинството воопшто. Примарната дејност е подршка на тимовите за одржување во сите компании од областа на производството и услугите како во поглед на техничко знаење, така и во поглед на обезбедување логистика преку добавување на потребни материјали за непречено функционирање на работата на тимовите. Нашето мото е “Секогаш треба да се бориме со предизвиците” и дека “За секој проблем постои решение”. На нашите корисници сме достапни секој дневно, 7 дена во неделата. Фирмата е основана од искусни машински инженери кои своето знаење го стекнале на Машинскиот факултет во Скопје, а практичните знаења ги имаат стекнато во автомобилската, фармацевстката, електро и металната индустрија, преку секојдневни контакти со нашите соработнци и излегување на лице место каде има појава на некој проблем и заедничко решавање на истите со тимовите за одржување. Следејќи ги модерните текови на денешницата, располагаат со знаење и за почистото производство и имплементацијата на истото во пракса.
  • Contact Person Name:Петрика, Бобан
  • Address:Лепенец б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:025511922
  • Year registered:2014
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show  025511922

  shopping assistance