00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Producing hydraulic seals


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Producing hydraulic and pneumatic seals with SEAL - MASTER technology, "by measure", with a diameter of 6mm to 600mm, made ​​of elastomers NBR, H-PU-polyurethane, EPDM, H-NBR, PTFE / bronze, FPM. Sizes: standard, nonstandard...
 • Availability:Contact
 • Seller:MF Seals
 • company profile

  MF Seals

  • Company introduction:Производствен програм: Изработка на заптивки за хидраулика и пневматика, SEAL-MASTER технологија „по мерка“, со пречник од 6мм до 600мм, изработено од еластомери NBR, H-PU-полиуретан, EPDM, H-NBR , PTFE/бронза, FPM, POM и други, било кои димензии: стандардни, нестандардни, цоловни... Продажен програм: - Заптивки за хидраулика и пневматика, ротациони осовински заптивки – семеринзи, о-прстени, заштита од прашина, елементи за контрола на вибрација - Неазбестни плетенки за пумпи и вентили - Термоизолациони безазбестни материјали, стакло и керамички влакна за температура до 1600 о C. - Спирометални заптивки, рамни заптивни материјали – армиран и неармиран - Компензатори изработени од еластомери NBR и FPM,челик и PTFE, подвижни зглобови, црева за високи притисоци и агресивни медиуми. Лагер – широк спектар на : стандардни димензии од хидраулични заптивки, о-ринг, семеринзи, не азбестни плочи, плетенки и др.
  • Contact Person Name:Елена Димитрова Дулер
  • Address:Димо Хаџи Димов 40
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022700340
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Hydraulic seals
  022700340

  shopping assistance