00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Пневматски Цилиндри


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Нови Camozzi пневматски цилиндри во сите дијаметри и ходови. Микро цилиндри, PCV Цилиндри, PCI Цилиндри, водилки. Продажба на пневматски компоненти: распоредници, вентили, приклучоци и др.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Italy
 • Warranty:6 months
 • company profile

  Technomatik (Tehnomatik)

  • Company introduction:Техноматик е приватна фирма специјализирана за хидраулика, пневматика, автоматика, но исто така врши трговска дејност со електромотори, редуктори, вентилатори, компресори, како и проектирање и поправка на сите видови машини.
  • Contact Person Name:Дарко Соколовиќ
  • Address:Стив Наумов б.б.
  • Post Code:6000
  • City:Ohrid , Macedonia
  • Cell Phone #:075397280
  • Telephone #:046272022
  • Fax #:046279023
  • Geo Location:Show  046272022

  shopping assistance