00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Mebel Jumis

  • Company introduction:Компанијата за производство и продажба на мебел “Мебел Јумис” со седиште во Кочани започна со работа во 1992 година Водејќи се од идејата дека нема поголем луксуз од вашиот сопствен дом, Јумис со своите производи нуди функционалност, флексибилност, естетика и елеганција – нова вредност во секојдневното живеење
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:Бел Камен Бр. 30
  • City:Kocani , Macedonia
  • Cell Phone #:076 303211
  • Telephone #:02 5118988

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products21
Member since02 Sep, 2020
Last activity14:07:40 , 04 May, 2021
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance