00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Max computers

 • Company introduction:Макс компјутери на своите клиенти секогаш ќе се обидува да им понуди: • најквалитетни производи што моментално можат да се најдат на компјутерскиот пазар во светот • системи кои целосно ќе ги задоволат барањата на потрошувачите за перформанси, стабилност и привлечна цена • модерна и интерактивна презентација на хардверските експонати и на можностите на системите • сервис што во секое време и на секое место ќе им излезе во пресрет на корисниците и ќе биде подготвен да им одговори на предизвиците што ги носи развојот на технологијата Во нашата компанија работат високостручни кадри кои целосно им се посветени на развојот и усовршувањето на продуктите што можете да ги набавите кај нас и тоа не само заради потребата да бидеме први на пазарот, туку да ви овозможиме и вам да бидете секогаш пред конкурентите.
 • Contact Person Name:Бошковски Јовица
 • Address:Пиринска 47
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:00 389 75 282 582
 • Telephone #:00 389 (0) 2 3225 472
 • Fax #:00 389 (0) 2 3225 472
 • Year registered:2006
 • Total employees:5
 • Anual sales:25000000
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete81.25%
Follows4
Number of products9
Member since23 Apr, 2013
Last activity14:50:33 , 01 Jun, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance