00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Maktrend

  • Company introduction:Компанијата “Мактренд – транспорт и логистика” е основана во 1991 година и претставува една од првите приватни компании за траснпорт во Македонија. Од самиот почеток, патот кон успехот на Мактренд одржува нагорна линија, како резултат на нашата континуирана, долгогодишна и успешна работа. Основна дејност на компанијата Мактренд е меѓународен транспорт на стоки и складирање на стока под царински надзор. Компанијата располага со сопствен деловен простор, јавен царински склад и возен парк составен од транспортни возила кои ги исполнуваат најновите еко-стандарди (еколошки камиони). Во моментов компанијата Мактренд вработува 24 лица кои се стручно оспособени да можат професионално да одговорат на зададените задачи. Целокупниот персонал стриктно ја следи политиката на компанијата во врска со квалитетот на услугата и задоволството на клиентот.
  • Contact Person Name:Роџер
  • Address:Борис Трајковски 280/a, Нова Индустриска зона Пинтија (Првомајска)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078 267099
  • Telephone #:02 2729900
  • Fax #:02 2728844
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products7
Member since05 Feb, 2013
Last activity08:17:46 , 22 Jan, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance