00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Maklift

  • Company introduction:МАКЛИФТ е компанија за производство, сервис и монтажа на секаков тип и вид на лифтови. МАКЛИФТ е основана во 1990 година и од тогаш произведува квалитетни лифтови, модерно и адекватно прилагодени на потребите на клиентите. Повеќегодишното работење во производниот процес придонесе МАКЛИФТ да прерасне во високо специјализирана фирма за производство со расположлив високо стручен кадар, современа техничка опременост и мобилна сервисна екипа наменета за брза интервентност на вградените лифтови.
  • Contact Person Name:Дарко П.
  • Address:Васко Карангелески б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+38922461 332
  • Fax #:+38922461294
  • Year registered:1990
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products1
Member since27 Mar, 2012
Last activity09:42:02 , 24 Dec, 2012
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance