00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Гусан котел на цврсто гориво GNB


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Гусан котел на цврсто гориво GNB, со можност за вградување на горилник на пелети и уште една врата.

  ГНБ ЦК 4 28 кw – 45 225 ден; ГНБ ЦК 5 38 кw – 51 165 ден;
  ГНБ ЦК 6 48 кw – 57 450 ден; ГНБ ЦК 7 59 кw – 64 440 ден;
  ГНБ ЦК 8 70 кw – 70 515 ден; ГНБ ЦК 10 88 кw – 88 540 ден. 02/2036322 - Скопје, 046/256103 - Охрид, 048/480404 - Прилеп.
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show  022036322

  shopping assistance