00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

JCB - Excavators on wheels

JCB - Excavators on wheels

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:JCB – ровокопачи точкаши, генерално како машини за манипулацијата со материјал нашата гама на мобилни ровокопачи нудат максимален дофат при ископи, одржување на патишта и чистење на канали, за утовар и истовар на камиони а сето тоа со максимална брзина на движење. За генерално големата примена во градежништвото, леснотијата за употреба, компактниот дизајн и подвижноста се клучните причини. Исто така од клучно значење за големата примена во градежништвото и цивилното инженерство е што овие машини нудат зголемен хидрауличен проток за максимални перформанси на додатоците, максимална продуктивност на работниот циклус, лесно маневрирање, одлична прегледност и интелегентен контролен систем за прецизност и моќност кога имаме потреба од нив. Гамата на основни модели и подмодели е во опсег од 14.5 тона до 23 тона, за сите нив е карактеристичен иновативниот Live Link систем. Брзиот и лесен сервисен пристап обезбедуваат релативно краток прекин во работата за сите типови на сервисни операции. Согласно последните законски норми за издувни гасови во нашите машини се вградуваат еколошки чисти мотори кои придонесуваат за одржување на еколошки чиста околина.
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:United Kingdom
 • company profile

  Global Motors

  • Company introduction:JCB Vibromax, Nissan forklift, ALLROUND, HBM-NOBALS, CROWN, RANGER, LANCER
  • Contact Person Name:Сашо Николовски
  • Address:бул.Македонска Косовска бригада 60
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2600550
  • Fax #:02/2600555
  • Geo Location:Show  022600550

  shopping assistance