00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Болјери и баферни садови


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Изработуваме и продаваме болјери и баферни садови.
 • Availability:On Order
 • Place of Origin:Macedonia
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ИЛС Инжинеринг

  • Company introduction:ИЛС ИНЖИНЕРИНГ ДОО – Битола ПРОЕКТИРАЊЕ, ИЗВЕДУВАЊЕ, СЕРВИС НА КЛИМАТИЗАЦИОНА И ЛАДИЛНА ОПРЕМА Нашата фирма е исклучително успешна на пазарот за ладење и климатизациона техника. Предмет на дејност на компанијата е проектирање, производство, продажба, инсталација, гаранција и сервис на разладната и климатизациона техника. Идеите на нашите клиенти ние ги развиваме и реализираме преку: квалитетна опрема, одржување и поволни цени. Производи и услуги: Ладилни витрини Комори (минусови и за одржување) Комори за сушење (зеленчук, овошје, месни производи) Топлински пумпи (вода-вода, воздух-вода) Болјери, баферни садови и собирници Лимарско – браварски работи: - Иноксни кујни - Рафтови - Модул каси - Закачалки Услуги: - Перфорација (Widemann Murata Centrum 2000 Q) - Виткање (EHT – Apkan) - Заварување - Роловање - Консултантски услуги Сите производи имаат гаранција, а материјалите кои се користат за изработката на производите имаат сертификати за квалитет.
  • Contact Person Name:Пеце Трајковски
  • Address:Захарија Шумљанска Бр.1
  • Post Code:7000
  • City:Bitola , Macedonia
  • Cell Phone #:078 264799
  • Telephone #:078 264799
  • Geo Location:Show  078264799

  shopping assistance