00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Плуг Двобразден тип 755, Непоместлив и Поместлив


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Плуг двобразден тип 755, непоместлив и поместлив. Работна зафатнина 2*25cm. Потребна моќност(KS) : 35-50. Резервни делови за плугови тип 755.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Agrovin
 • company profile

  Agrovin

  • Company introduction:АГРОВИН е компанија во приватна сопственост, која работи од 1995 година со основна дејност производство и трговија на големо и мало на земјоделска механизација, резервни делови за земјоделска механизација и трактори.
  • Contact Person Name:Фиданчо Станоевски
  • Address:Илинденска ББ
  • Post Code:2310, Виница
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 (0)75 416776
  • Telephone #:00 389 (0)33 362234
  • Fax #:00 389 (0)33 362234
  • Year registered:1995
  • Geo Location:Show  033362234

  shopping assistance