00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Labeko

  • Company introduction:Нашата фирма ЛАБЕКО ДООЕЛ е директен производител на панирани производи изработени во форма на ќофте,топче,ќебап и краток ќебап-(деликатесен производ-пивски крокет), маринирана и саламурена буковска во тегли,како и паштета буковка. Сите овие производи се исклучително здрави со висок процент на растителен протеин и Б витамин. Секаде во светот ги нарекуваат уште и растително месо. Овие производи ги поседуваат сите карактеристики на месен производ при што не содржат холестерол и се со извонредни нутритивни карактеристики. Овие производи се произведени согласно највисоките НАССР стандарди, а ЛАБЕКО го има имплементирано сертификатот за НАССР од 2006год.под бр.НАССР/ИНЦЕБО/1036/06.
  • Contact Person Name:Nade
  • Address:ул.9 бр.11 нас. Јурумлери
  • Post Code:1000 Скопје
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2545-211
  • Year registered:2001
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products6
Member since17 Jan, 2013
Last activity15:20:11 , 17 Jan, 2013
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance