00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Купи на попуст

 • Company introduction: - www.kupinapopust.mk - Нудиме различни понуди за услуги и производи со безконкуретно ниски цени. Со тоа што на фирмите кои ги нудат услугите/производите ќе им обезбедиме поголем број на купувачи и ефективна реклама, добиваме ексклузивни попусти кои достигнуваат дури до - 90% од редовната цена. Тоа е Моќта на колективното купување. Да ја искористиме.
 • Contact Person Name:Јовица Беловски
 • Address:ул.Никола Вапцаров бр. 3/1, нас.Центар
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:071 315 460
 • Telephone #:02 3 215 988, 02 3 256 027
 • Fax #:02 3 215 988
 • Year registered:2011
 • Total employees:5
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products82
Member since16 Mar, 2018
Last activity15:03:39 , 22 Jan, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance