00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Kabtel

 • Company introduction:КАБТЕЛ дооел - Скопје започна со своите деловни активности во септември 2001 година. И веќе полни 17 години успешно работи и ги опслужува и најспецифичните потреби на своите клиенти. Со квалитетно продуктно и услужно портфолио, како и со непосредната комуникација со клиентите, Кабтел во исклучително кус период се наметна како лидер на новиот бран на ИКТ услуги и експертизи, со што постави нови стандарди во работењето. Збогатувањето на крајниот продукт, бескомпромисната безбедност, сигурност, модуларност и скалабилност на решенијата со ефективна обука на клиентот се заштитниот знак на КАБТЕЛ. КАБТЕЛ заедно со своите реномирани партнери Nexans, Kaspersky Lab, Alcatel-Lucent, Dura-Line, Radio Frequency Systems, Lande, Zentyal, Cyberoam, Micros… е гаранција за квалитетнo интегрирани комуникациски системи овозможувајќи трансфер на знаење, искуство и технологија, а сето тоа на задоволство на нашите клиенти.
 • Contact Person Name:Кабтел
 • Address:ул. Перо Наков бр. 1 (Управна зграда ЖАС 1ви кат)
 • Post Code:1000 Скопје
 • City:Skopje , Macedonia
 • Telephone #:02/3103230
 • Fax #:02/3103240
 • Year registered:2001
 • Total employees:53
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products10
Member since16 Jan, 2015
Last activity09:55:37 , 17 Dec, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance