00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Joki

  • Company introduction:“JOKИ” e развојно ориентирана компанија, со широк асортиман на производи, основана во 1999 година во Скопје, која се занимава со трговија на големо и мало со сите видови на топловодно греење, соларна енергија, климатизација и водовод. Основен приоритет на компанијата е унапредување и подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на одговорноста, што претставува клуч на нашиот успех и темел на нашиот раст и развој. Нашата компанија соработува со голем број на странски фирми и е директен/ексклузивен увозник на нивните производи. Во продолжение Ви претставуваме дел од нив: - “Viadrus” Чешка (производител на гусени котли на цврсто и течно гориво); - "WILO SE" Germany - еден од водечките производители на пумпи и пумпни системи за греење, ладење, климатизација, снабдување со вода и одвод на отпадна вода; - “COMAP” France (производител на регулациони вентили, филтри и фитинг); - “Radijator inženjering” Србија (производител на котли на цврсто гориво); - “FBC Majdanpek” Србија (производител на бакарни цевки); - “DELTAPAN” Turkey (производител на панелни радијатори); - “Ekopan” Србија, (производител на електрични котли); - "Ezinç" Turkey (производител на комбинирани бојлери и сончеви колектори); - “Thermal trend” Czech Republic (фабрика за производство на елементи за затоплување на бањи); - "Valdom" Србија (производител на пластична "ПВЦ" цевка и соодветен фитинг). Долгогодишното искуство, стекнатата доверба во земјата и странство, воспоставените коресподентски односи со своите клиенти, добро обучениот и професионален кадар, јасната визија и стратегија на менаџментот, се реална основа дека “JOKИ” ќе го задржи трендот на раст, квалитет и успешност во работењето.
  • Contact Person Name:Бранкица
  • Address:ул.36 бр.2А
  • Post Code:1041
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022550118
  • Fax #:022550119
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Follows1
Number of products50
Member since11 Feb, 2013
Last activity11:26:56 , 06 Oct, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance