00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Intyler Fimako

 • Company introduction:ИНТАЈЛЕР ФИМАКО е основана 1998 година. 15 години соработуваме со eнергетски компани, производители на трансформатори, национални установи, образовни установи, производствени компании и сл. Поради квалитетот кој го нудиме, со години на бројни компании им испорачуваме трансформаторски масла и мерна опрема од најпознатите светски производители. Покрај испорака на опрема на корисниците им обезбедуваме и сервисна подршка, обука за користење на испорачаната опрема, бесплатна демонстрација на опрема за која се заинтересирани да ја купат како и помош со демонстрација на опрема за откривање на ненадаен дефект кој не се во можност да го откријат со опремата која ја имаат.
 • Contact Person Name:Филип
 • Address:бул.Партизански Одреди 19
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Telephone #:025201412
 • Fax #:023212829
 • Year registered:1998
 • Total employees:3
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products167
Member since18 Jul, 2013
Last activity12:48:48 , 27 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance