00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Iko-Trust

 • Company introduction:Нашата фирма "ИКО-ТРУСТ" ДООЕЛ со седиште во Скопје како единствена специјализирана фирма во Македонија која се занимава со продажба на нови ладилници за вода за сите видови возила,и сервисирање на стари ладилници со ново саќе опстојува веќе 16 години на македонскиот пазар. "ИКО-ТРУСТ" е фирма рангирана во однос на годишниот обрт како мала фирма со тројца вработени и една деловна единица,која се наоѓа во населбата Кисела вода. На самиот почеток корисници на нашите услуги беа транспортните претпријатија и компании кои имаа голем број на транспортни возила (ПРОЛЕТЕР,ТРАНС ВЕЛЕС,ГАЛЕБ,СТРУМИЦА ЕКСПРЕС,БАЛКАН ЕКСПРЕС,ТРАНСКОП,ЖИТО ЛУКС,ПОЛЕТ,МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ,.....) како и фабрики и рудниците (БУЧИМ,ТОПИЛНИЦА ВЕЛЕС,ХИВ ВЕЛЕС,ТАЈМИШТЕ,ЈУГОХРОМ....) а денес и сите сервиси за возила и камиони од цела територија на Република Македонија и Косово. Основната дејност на нашата фирма е продажба на нови: - Ладилници за вода - Кондензатори за клима - Ладилници за парно - Интеркулери - Евапоратори - Вентилатори - Канистери и замена со нови саќиња за вода на старите ладилници за камиони,автобуси,градежни машини,дизел агрегати,трактори,комбајни,..... Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња на горенаведените производи, а доколку го немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да го обезбедиме. За квалитетот на нашите производи добивате едногодишна гаранција,а најново кај нас е тоа што во асортиманот го воведовме и увезуваме еден од најпознатите светски брендови и производители:"NISSENS" од Данска. Станете и вие дел од корисниците на нашите производи и услуги и уверете се во квалитетот кој ви го нудиме. Нашата девиза е: ”НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ ЗИМАТА ИЛИ ЛЕТОТО,ЗАМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕИСПРАВЕН ЛАДИЛНИК СО ВРЕМЕ” ИКО-ТРУСТ – постоиме за Вас!!!
 • Contact Person Name:Илчо Коцевски
 • Address:Бул.Борис Трајковски бр.1
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:075231624
 • Telephone #:00 389 (0) 2 2770 480
 • Fax #:00 389 (0) 2 2770 480
 • Year registered:1996
 • Total employees:4
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products12
Member since22 Sep, 2012
Last activity00:15:03 , 17 Jun, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance