00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Водена Оаза

Водена Оаза

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Опрема-Изведеба-Одржување-Третирање на СПА-Бaзени-Фонтани-Водени завеси...Начин на изведба комплет со ископ градежни работи дo завршна фаза по желба на инвеститорот или само инсталирање на опрема и монтажа на системите.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Spain
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:0
 • company profile

  Water oasis

  • Company introduction:Водена оаза e компанија која се занимава со проектирање и изведба на базени, фонтани и спа центри. Базени: • Базени со скимери • Базени со преливни • Џакузи • Сервис Фонтани: • Фонтани по стакло • Фонтани по ѕид • Водопади • Фонтани по ѕид • Градски фонтани • Суви фонтани • Водена завеса Вашето идеално решение за базени и фонтани!
  • Contact Person Name:Nikola
  • Address:бул.К.Ј.Питу 30
  • Cell Phone #:078222818
  • Telephone #:075576300
  • Geo Location:Show  075576300

  shopping assistance