00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Базен тип Јуниор


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Базен тип Јуниор

  Сите типови на базени се изработени од современи композитни материјали со полиестерски смоли и безалкално стаклено влакно (мат и ровинг ) додека првиот слој е офарбан по желба на инвеститорот со џелкоат (изофтална смола) кој што е отпорен на ултравиолетови зраци и хемиски агресивни флуиди (хлор и алгицид).Во попречен и подолжен пресек базените има хоризонтални подолжни ребра кои служат за укрутување а хоризонталните и вертикалните агли се заоблени.Од надворешна страна базените се појачани со метални и пластични профили за да ги прифатат внатрешните и надворешните сили. Пластичните базени се монтираат на претходно изработен ископ тампониран со 15-20 см. излиена армирано бетонска плоча од 10-12 см.Делот под скалите ќе се користи како шахта за машинскиот дел. За правилно функционирање на базените треба да се постават базенски елементи и тоа : скимери, инлети, дизни,сифон, филтер , светла и потребна електрика. Исто така изработуваме и тобогани од армиран полиестер како и сите додатни елементи потребни за базените.
 • Availability:Contact
 • company profile

  2001 Оскарпласт

  • Company introduction:Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Нашите производи ги пласираме на пазарот во Македонија, Косово и Албанија. Во производниот програм на Оскарпласт се вбројуваат многу производи и тоа: • Изработка на базени од армиран полиестер • Пречистителни станици за третман на отпадни води • Маслофаќачи • Сепаратори • Резервоари за вода и нафта • Комплет урбана опрема-детски игралишта • Чамци, глисери, јахти • Многу други производи и можност за нарачка по барање на купувачите Компанијата е основана во 1990 год. и е 100% приватна сопственост. Лоцирана е во индустриската зона во Струга со вкупна површина од 2500 m2, од кои на 1000 m2 се простира производната хала, администрација и магацини. Фирмата брои 12 вработени кои се одликуваат со квалификации за конкретната област како и со висок степен на професионализам. Од 1990 год. па се до денес, фирмата има воведено квалитетен систем на производство и монтажа на производи од армиран полиестер. Ние како фирма го водиме секој проект од идеја до реализација и тоа гледано од секој аспект на проектот кое вклучува планирање, производство, инженеринг и монтажа. Од секогаш сакаме да градиме добри односи со нашите клиенти. Нашиот начин на искажување благодарност на купувачите е континуираното обезбедување на најквалитетни производи и услуги. Нашата компанија ги поседува сертификатот за квалитет ISO9000:2008 и сертификатот за животна средина ISO14001. Ве покануваме да ја посетите нашата компанија за да имаме можност да дискутираме како можеме да ви помогнеме кон понатамошната реализација на вашите барања и потреби.
  • Contact Person Name:Марина Хаџиевска
  • Address:Индустриска б.б.
  • City:Struga , Macedonia
  • Cell Phone #:070 212813
  • Telephone #:046 700947
  • Fax #:046 700947
  • Geo Location:Show  046700947

  shopping assistance