00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

COMBI'S - Механизам за аголни кујнски елементи


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:COMBI'S e производ создаден како поттик од барањата на клиентите, но и интуицијата на компанијата што го произведува - Инокса, подготвена со ентизијазам да прифати секаква можност и да го зголеми своето искуство и знаење во секторот на производство на жичани механизми, преку експериментирања и создавање на најиновативни прототипи.

  Наменет за исполнување на хедостапните делови во кујнските аголни елементи со што и максимално се искористува просторот.

  Пакетот го сочинуваат два механизми, со две полици со дрвена подлога во бела боја и хромирани елементи, и достапен е во десна и лева варијанта.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Soloprom
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Soloprom

  • Company introduction:Soloprom is a company that operates in the wholesale and retail of exclusive materials for kitchens and interiors. Soloprom is a pioneer in supplying the city of Skopje with raw materials for carpenter work. The company is established and begins its work on 15/10/1991.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:Душко Поповиќ бр. 1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+ 389 (0)2 2628870
  • Fax #:+ 389 (02)2 600017
  • Geo Location:Show  022628870

  shopping assistance