00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Лулашка Marrone

15%save

Лулашка Marrone

Цената е со вклучен ДДВ
15.000 MKD 12.750 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Лулашка Marrone
  Материјал на изработка: Пластифицирани челични цевки
  Стабилно постоље
  Атрактивен дизајн
  Материјалот на ткаенината е водоотпорен
 • company profile

  Баламов Компани

  • Company introduction:Се за вашиот дом, двор и балкон. Уникатен стил и дизајн. Секогаш одлучете се за врвен квалитет и супер ниски цени.
  • Contact Person Name:Баламов Компани
  • Address:Гоце Делчев 5-а, с.Негорци
  • City:Gevgelija , Macedonia
  • Cell Phone #:070 238250
  • Telephone #:034 230444  034230444

  shopping assistance