00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Антибактериска перница и прекривка - Овчички


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Sections:
 • Product Description:Комплетот Овчички ќе им овозможи на децата и возрасните да уживаат во благодетите на антибактериските и антиалергиските перници и прекривачи.
 • оцени од корисници
  company profile

  Woolmark Imperial Euro Group

  • Company introduction:Империал Еуро Груп има ексклузивно застапништво од лиценцираниот патнер THE WOOLMARK COMPANY за целпкупниот пазар во Македонија. THE WOOLMARK COMPANY е интернационална организација за промоција на волнени производи. Основана е 1937 год. Од страна на фармери од земји производители на волна: Австралија, Нов Зеланд и Јужна Африка, во целост долгорочно позиционирање на волнени влакна на светскиот пазар. Познат е фактот дека вниманието на читателот ќе биде привлечено од содржината на страната која ја гледа. WOOLMARK е најмасовниот и најпознатиот текстилен симбол, тој е заштитен во 140 земји во светот. Присутен е на етикетите на преку 200 милиони волнени производи годишно, додека преку анкети на Financial Times, Woolmark на листата е во 10 најпознати лога / брендови од последните 50 години (пред на пр. Кока-кола и Мерцедес). Компанијата Империал Еуро Груп добива ексклузивно застапништво и лиценца од најголемата текстилна компанија The Woolmark за целиот пазар на терторијата на Македонија, и единствено застапништво во регионот за продажба низ целиот свет.
  • Contact Person Name:Вулмарк Империал Еуро Груп
  • Address:Народни Херои 23-1/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022744911  070/287-777

  shopping assistance