00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Pellet stove MA 60KW

Pellet stove MA 60KW

Цената е со вклучен ДДВ
196.480 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Технички спецификации:
  - Ширина: 60cm + 70cm ;
  - Длабочина: 1000cm ;
  - Висниа: 140cm ;
  - Оџак ф-160
  - Работен притисок: 2,5 bar ;
  - Количина на вода: 150 литри ;
  - Тежина: 570 kg ;
  - Електро мотор: 0,25 KW ;
  - Вентилатор: 0.10 KW ;
  - Грејач: 0,27 KW ;
  - Мин. површина на котларата: 2x3m ;
  - Грејна површина: до 500m2 ;

  Котлите МЕТАЛ АРТ се производ кој по своите механички и термички карактеристики се наменети за ложење на биомаса и горива.
  Користејќи го воопштениот поим ,,Биомаса” пред се се мисли на ,,пелет”, но и можноста за ложење со отпадоци од овошје (семки од вишни, цреши, сливи, праски, кајсии и слично), дрвен чипс, ситни парчиња - гранулиран јаглен - кои предходно се подготвуваат за ложење – се сушат.
 • Seller:Tehno mont
 • company profile

  Tehno mont

  • Contact Person Name:Али Ибраими
  • Address:с.Србица
  • Post Code:6250
  • City:Kicevo , Macedonia
  • Cell Phone #:071318139
  • Telephone #:070318139
  • Geo Location:Show  070318139

  shopping assistance