00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Panel radiator "SPLENDID"


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Power and dimensions:
  - 2055 W / element 300 x 1600
  - 2311 W / element 300 x 1800
  - 2568 W / element 300 x 2000
  - 780 W / element 500 x 400
  - 1170 W / element 500 x 600
  - 1561 W / element 500 x 800
  - 1951 W / element 500 x 1000
  - 2343 W / element 500 x 1200
  - 2731 W / element 500 x 1400
  - 3122 W / element 500 x 1600
  - 3521 W / element 500 x 1800
  - 3902 W / element 500 x 2000
  - 800 W / element 600 x 400
  - 2001 W / element 600 x 1000
  - 1200 W / element 600 x 600
  - 1601 W / element 600 x 800
  - 2400 W / element 600 x 1200
  - 2800 W / element 600 x 1400
  - 3200 W / element 600 x 1600
  - 3600 W / element 600 x 1800
  - 4002 W / element 600 x 2000
 • Availability:Contact
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show  022036322

  shopping assistance