00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Diesel Air Heater 12V 5kW / ГРЕЕЊЕ НА ДИЗЕЛ ГОРИВО


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Спецификации:
  Моќност: 5kW
  Гориво: Дизел
  Напон: 12V
  Потрошувачка на гориво: 0.18л-0.48л на час
  Апаратот работи на температура од -40*C до +50*C
  Содржина на пакетот:
  1 x Грејач
  1 x ЛЦД Екран
  1 x Далечински управувач
  1 x Пригушувач
  1 x Прибор со додатоци
  Со компактен дизајн, апаратот за греење е направен за секого и за секое домаќинство.
  Направен е за лесно и брзо монтирање и управување со истиот.
  Поради малата потрошувачка на гориво и енергија, погоден е за долги периоди на работа и во најстудени услови.
  Брзо загрева и ви помага брзо да го загреете вашиот дом и во најстудените зимски денови.
  Лесен за транспорт и монтирање. Покрај вашиот дом, може да го користите и за кафичи, угостителки обиекти, кампување, викенд куќи и останати простори.
  Заштеда на енергија: Оптимизиран за прецизна контрола на вбризгување на гориво и воздух во апаратот за долг работен век и економичност при работа.
  Работи беспрекорно тивко на ниски фреквенции и вибрации.
  Греалките се исто така термостатски контролирани и безбедни за работа додека спиете ноќе.
  Дизел греалките не ги изложуваат корисниците на гол пламен.
  Тие користат светлечка игла за електрично полнење за да го започнат процесот на согорување, кој е многу безбеден.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:China
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Semaks Koncar Elektrodizelagregati

  • Company introduction:Претпријатието „Семакс Кончар“ - Скопје посотои од 1993 година и потекнува од фабриката „Раде Кончар“ - Скопје каде што уште од 1980 година, работи континуирано на поправка и сервисирање на електродизелагрегатите ширум републиката, а и надвор од неа. Во поново време работиме со изнајмување на наши агрегати со моќност од 5kVА до 1000kVA, а по потреба и со моќност до 1500kVA. Опремени сме со мобилни агрегати за лесно пренесување како и со камиони за секаков терен со дигалки до 7т. Претставници сме за продажба, сервисирање и одржување на агрегати од фабриката Matisa MM - Словенија, и сме овластен сервис на агрегати FG Wilson, во Р.Македонија Можеме слободно да кажеме дека 95% од нашето работење е сервисирање, одржување, изнајмување и продажба на агрегати во Р.М. и надвор од неа.
  • Contact Person Name:Ана
  • Address:Гаврил Константиновиќ 27-б
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070277992
  • Telephone #:+38922446330
  • Fax #:+38922446330
  • Geo Location:Show  022446330

  shopping assistance