00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Aluminum radiator

Aluminum radiator

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Power and size:
  - VOX, 120 W / rebro 350 mm
  - VOX, 161 W / rebro 500 mm
  - VOX, 185 W / rebro 600 mm
  - VOX, 209 W / rebro 700 mm
  - VOX, 231 W / rebro 800 mm
  - OSCAR, 223 W / rebro 900mm
  - OSCAR, 244 W / rebro 1000mm
  - OSCAR, 279 W / rebro 1200 mm
  - OSCAR, 379 W / rebro 1800 mm
  - OSCAR, 347 W / rebro 1600 mm
  - OSCAR, 314 W / rebro 1400 mm
  - OSCAR, 411 W / rebro 2000 mm
 • Availability:Contact
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show  022036322

  shopping assistance