00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Altherma 3 топлотна пумпа


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Приклучете се на еколошката ера, изберете Altherma 3 топлотна пумпа и добијте еколошко, економично и технолошко решение со 30% намалена цена.

  Изберете сега
  Изберете удобност
  Изберете добро

  DAIKIN, квалитетна инвестиција за вашиот простор/дом
  ЕКО VENT – OFFICAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner со продажни салони:

  Тетово
  ул. Илинденска бр. 179
  044 335 051
  store@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  Гостивар
  ул.Сретко Крстески бр.34
  070 211 190
  gostivar@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  Кичево
  Ул. 11 Септември бр. 101/9
  070 209 436
  kicevo@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk
  ========================================================================
  Bashkohuni me epokën ekologjike, zgjidhni pompën e ngrohjes Altherma 3 dhe fitoni një zgjidhje ekologjike, ekonomike dhe teknologjike me një çmim të reduktuar prej 30%.

  Zgjidhni tani
  Zgjidhni rehati
  Zgjidhni mirë

  DAIKIN, investim cilësor për hapësirën/shtëpinë tuaj
  ЕКО VENT – OFFICAL DAIKIN Home Comfort Expert Partner, me sallone shitje në

  Tetovë
  rr. Ilindenska nr.179
  044 335 051
  store@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  Gostivar
  rr. Sretko Krsteski nr.34
  070 211 190
  gostivar@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk

  Kërçovë
  rr.11 Shtatori nr.101/9
  070 209 436
  kicevo@ecovent.com.mk
  www.ecovent.com.mk
 • company profile

  Еко вент

  • Company introduction:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Contact Person Name:Еко вент
  • Address:Илинденска 179
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:078 384611
  • Telephone #:044 335051
  • Geo Location:Show  044335051

  shopping assistance